GARANTI

Det er ikke anbefalt å ha tredemøller eller øvrige kondisjonsapparater i uisolert utebod, garasje osv pga høye temperatursvingninger og luftfuktighet som vil kunne skade elektronikken. Alle treningsapparater med elektronikk skal oppbevares tørt inne.

I løpet av 14 år har vi sett at feilprosenten på fks møller i utebod/garasjer er vesentlig høyere enn hvis maskinene blir lagret og brukt inne. Mange velger likevel å ha mølle i garasjen, men da blir det på egen risiko. 

Husk at riktig bruk og vedlikehold også er en forutsetning.

Komponentene som treningsapparater er satt sammen av er i hovedsak delt inn i tre hovedgrupper; slitedeler, utskiftbare deler og konstruksjon/rammeverk. 

Privat bruk:

Slitedeler:

Eksempler på slitedeler er: Løpebånd, løpeplate, drivreim, valser, lagere, tastatur, trinser, vaiere, strikker, fjærer osv. Vi gir 5 års garanti på slitedeler til privat bruk..

Utskiftbare deler:

Eksempler på slike deler kan være seteputer, polstringer, pedaler, computere, kretskort og annen elektronikk. Vi har 5 års garanti på disse delene til privat bruk.

Konstruksjon/ramme/motor

Vi har 5 års garanti på ramme og motor til privat bruk.

_________________________________________________________________________________________________

Treningssenter/Bedrift:

Slitedeler:

Eksempler på slitedeler er: Løpebånd, løpeplate, drivreim, valser, lagere, tastatur, trinser, vaiere, strikker, fjærer osv. Vi gir 1 års garanti på slitedeler til bedrift og treningssentere.

Utskiftbare deler:

Eksempler på slike deler kan være seteputer, polstringer, pedaler, computere, kretskort og annen elektronikk. Vi har 3 års garanti på disse delene til bedrift og treningssentre.

Konstruksjon/ramme/motor

Vi har 5 års garanti på ramme og motor til bedrift og treningssentre.