Ergo Fitness ER DET BESTE VALGET

Torgeir G. Anzjøn startet opp Ergo Fitness Norge As i 2019 etter å ha jobbet flere år som servicetekniker på treningsapparater for Sportsm, Treningsp. og Livings. i tillegg til egne direkte oppdrag og serviceavtaler gjennom Tga Service.

Siden oppstart av Tga Service tgaservice.no i 2015 har det vært og er fortsatt service, vedlikehold og reparasjon som fyller mesteparten av tiden, men vi ønsker nå å satse ytterligere på `ergo` serien som er blant Norges absolutt beste kondisjon-serier uansett prisklasse og tredemøllene våre er det beste  vi noen gang har testet. Vi tilbyr også romaskin, skierg og bikeErg fra Concept 2 som er det beste på markedet når det gjelder disse produktene.  Tga har utført service på samtlige kjente merker og har tusenvis av timer ute i felten.

Ergo serien er produsert i Taiwan som er kjent for høy kvalitet på kondisjon. Serien brukes blant annet av det Amerikanske og Britiske forsvaret. Design og kvalitet er helt i toppklassen og kun de beste deler er benyttet. Serien er beregnet for tungt kommersielt bruk i treningssentere og bedrifter, men passer selvfølgelig også til privatpersoner som ønsker det aller beste. 

Vi ser frem til å gi våre kunder den aller beste service!

SRS GREAT FITNESS er vår produsent:   https://www.srsgreat.com.tw/ 

 

Treningssenter
Treningssenter
Bedrift
Bedrift