Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Om oss

Ergo Fitness startet opp sin virksomhet i 2019


Ergo serien er høykvalitets kondisjonsapparater fra Taiwan. Serien brukes blant annet av det Amerikanske og Britiske forsvaret, design og kvalitet er helt i toppklassen. Serien er det beste vi noen gang har testet og maskinene er satt sammen på en meget service vennlig måte og kun de beste deler er benyttet.  Meget godt egnet for både kommersielt og privat bruk.


Med 13 års erfaring fra treningsbransjen så har vi meget god kunnskap om hva vi importerer og har for det meste valgt å kun ta inn proff treningsutstyr fordi vi ønsker mest mulig fornøyde kunder og minst mulig reklamasjoner og problemer i etterkant av salg.

Vi har derfor kun valgt å ta inn tredemøller med fast ramme og ac motor, ellipsemaskin med fast krank istedenfor skinner og hjul (ekstra slitasje) drivreim istedenfor kjede på airbike (støy) og generator slik at maskinene selv genererer strøm under bruk så slipper man å ha fullt av strømledninger rundt på gulvet. Alle kondisjonsapparater er dessuten produsert i Taiwan som er kjent for høy kvalitet på kondisjon.
OK PRO er vår leverandør av styrkeutstyr.  Produktene er av generelt meget høy kvalitet og er godt egnet til kommersielt og privat bruk.


Vår bakgrunn:

Vi har 13 års erfaring med service, vedlikehold og reparasjon på treningsapparater under firmanavnet TGA SERVICE AS før vi endret til Ergo Fitness Norge AS i februar 2019. Les mer om Tga Service her: https://tgaservice.no/


Hos oss er det produktene som er i fokus!


Vi ser frem til å gi våre kunder den aller beste service!